Noua Mazda6 se lanseaza in Romania la SIAB

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mazda va prezenta in premiera in Romania noua Mazda6 la SIAB, peste mai putin de doua saptamani. Evenimentul auto al anului isi va deschide portile pentru public pe 5 octombrie si se va incheia pe 14 octombrie. Salonul de la Bucuresti va fi a doua ocazie pentru public sa vada noua Mazda6. Inainte de SIAB, modelul a fost expus o singur data, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Reprezentantii Mazda in Romania subliniaza ca ?prezenta noii Mazda6 la SIAB 2007 confirma rolul important pe care il are piata din Romania pentru planurile de dezvoltare ale Mazda in Europa?.

Noua Mazda6 se prezinta cu un design complet nou fata de versiunea actuala, model care este un pionier al filosofiei Zoom-Zoom, pattern folosit acum la toate modelele producatorului japonez. Noua generatie este mai rafinata, mai matura si mai spectaculoasa din punct de vedere al experientei la volan. Aspectul este, inconfundabil, superior celui incorporat de modelul actual.

La standul Mazda vor fi expuse si alte dous noi modele alaturi de Mazda6: SUV-ul Mazda CX-7 si noua generatie Mazda2. Vanzarile pentru ambele modele vor demara in Romania la scurt timp dupa incheierea SIAB. Din 2008, reprezentantii Mazda sugereaza ca vor aduce in showroom-uri si un model nou de ?masina de familie?.

spot_imgspot_img