Google Docs va fi noul rival pentru PowerPoint

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Google a adaugat in Google Docs o noua aplicatie pentru crearea si vizualizarea online de prezentari, oferind si functionalitati colaborative.

Google isi tine promisiunea facuta in urma cu cateva luni si completeaza suita de aplicatii online de office Google Docs (din numele careia se pare ca a disparut ?& Spreadsheets?) cu o aplicatie de prezentare.

Tool-ul permite crearea, vizualizarea si schimbul de prezentari, totul in interfata obisnuita din Google Docs. Aplicatia permite importul de documente PowerPoint (.ppt), dar nu si salvarea documentelor in acest format.

Google pune accent pe functionalitatile colaborative, noul tool permitand ca mai multi utilizatori sa lucreze in acelasi timp la o aceeasi prezentare, urmarind schimbarile facute de fiecare si trimitand alerte cand documentul sufera modificari.

Prezentarea poate fi urmarita online in timp real de mai multi utilizatori, in timp ce un prezentator trece prin slide-uri. Utilizatorii pot fi conectati in acest timp prin Google Talk pentru a discuta pe marginea acestora.

Aplicatia nu se poate deocamdata compara cu PowerPoint din punct de vedere al posibilitatilor oferite, dar este un inceput, oferind o solutie simpla, gratuita si online de a realiza prezentari rezonabile. Google promite update-uri si imbunatatiri in perioada urmatoare.

spot_imgspot_img