Noua Toyota Land Cruiser dezvaluita

Noua Toyota Land Cruiser dezvaluita

Noua generatie a modelului de succes Toyota Land Cruiser va iesi la sfarsitul anului viitor pe piata intr-o noua forma. Momentan anumite surse au reusit sa fotografieze in teste noul Land Cruiser. La prima vedere noua masina seamana foarte mult cu modelul de top al marcii de lux Lexus, respectiv marele LX 570. Se poate ca si de aceasta data Toyota va comercializa sub sigla Toyota modele Lexus.

Noul Land Cruiser este mult mai mare decat actuala generatie si se asteapta sa se lupte echitabil cu cel mai temut concurent al sau, Land Rover Discovery. Pentru a concura cu succes un Dicovery III, Toyota pune la bataie tot know-how sau pe aceasta noua generatie Land Cruiser. Nivelul finisajelor va atinge un nivel nemaintalnit pe modele de teren ale marcii japoneze.

Sub capota se va monta un V8 pe benzina cu o cilindree de 5.7 litri care va multumii clientela din SUA, iar pentru europeni va fi disponibil si un V8 diesel de 4.5 litri. Acesta se pare ca va concura atat Discovery cat si marele Range Rover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *