Noul album al trupei The Cure, lansat in octombrie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un nou album al trupei The Cure, indelung asteptat de fanii formatiei, va fi lansat pe 14 octombrie sub titlul „4:13 Dream”.

Materialul discografic, care initial trebuia sa apara pe piata in vara anului trecut, a fost precedat de lansarea unei serii de single-uri, in fiecare zi de 13 a ultimelor patru luni, informeaza The Hollywood Reporter.

Respectivele piese – „The Only One”, „Freakshow”, „Sleep When I”m Dead” si „The Perfect Boy” – vor fi incluse si pe un EP de remixuri, intitulat „Hypnagogic States”, ce va fi lansat pe 13 septembrie.

Remixurile vor fi realizate de trupele 30 Seconds to Mars, Jade Puget, de la AFI (A Fire Inside), Gerard Way de la My Chemical Romance, Pete Wentz, de la Fall Out Boy, si Patrick Stump and 65 Days Of Static, iar comisioanele provenite din drepturile de autor vor fi donate Crucii Rosii.

The Cure este o trupa britanica de rock, infiintata in 1976, in Sussex. Formatia a experimentat, de-a lungul timpului, mai multe formule, insa Robert Smith (voce, chitara si principal compozitor al trupei), celebru pentru aparitiile sale cu parul tapat, ten palid, ochi innegriti cu tus si buze rujate puternic, a reprezentat intotdeauna o constanta.

In prezent, The Cure ii mai are in componenta pe Simon Gallup (chitara bass, clape, backing vocals), Porl Thompson (chitara, clape) si Jason Cooper (tobe, percutie).

Printre piesele cele mai cunoscute ale trupei se numara „Lullaby”, „Just Like Heaven”, „Close to Me” si „Friday I”m in Love”.

spot_imgspot_img