Noul echipament al nationalei pentru Euro 2008

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Opt dintre jucatorii echipei nationale a Romaniei au participat, luni, la Plaza Romania, la lansarea oficiala a echipamentului cu care „tricolorii” vor evolua la Campionatul European din luna iunie, dar si in preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Fotbalistii prezenti la lansare, Adrian Mutu, Razvan Rat, Cristian Chivu, Bogdan Lobont, Nicolae Dica, Dorin Goian, Cosmin Contra si Florentin Petre, au ajuns cu o intarziere de 45 de minute la evenimentul care era anuntat la ora 20.00 si au stat printre suporteri timp de 50 de minute.

La lansare au mai fost prezenti directorul general al FRF, Ionut Lupescu, si fostul tenisman Ilie Nastase, care are contract pe viata cu firma de echipament sportiv „adidas”, care va fi sponsorul tehnic al reprezentativei Romaniei pana in decembrie 2014.

„Tricolorii” au fost asteptati de aproximativ de 300 de suporteri, iar fanii care si-au cumparat replici ale echipamentului au primit autografe pe tricouri de la fotbalistii din reprezentativa Romaniei.

La locul evenimentului a fost postat un tricou cu o inaltime de 1,75 metri, pe care fanii nationalei erau invitati sa scrie mesaje de incurajare pentru „tricolori”.

Culoarea predominanta a tricourilor este galbenul, cu insertii rosii si albastre pe lateral. Echipamentul beneficiaza de tehnologia ClimaCool, care permite eliberarea caldurii si a transpiratiei, avand o tesatura tridimensionala.

Replicile tricourilor vor costa 107 lei, iar tricourile originale 144 de lei.

spot_imgspot_img