Noul tensiometru OMRON M3 IT, aduce in Romania tehnologiile Easy High BP Alert si Bi-LINK

OMRON Healthcare, lider mondial in productia si comercializarea aparaturii medicale de uz personal si profesional, lanseaza noile tensiometre de brat pentru pacienti, bazate pe ?tehnologii avansate de intelegere, masurare si monitorizare a sanatatii.
Monitorizarea tensiunii arteriale in mod regulat si semnificatia rezultatelor obtinute sunt extrem de importante pentru obtinerea unui diagnostic si a unui tratament corect. Un avantaj pe care tensiometrul OMRON M3 IT il are fata de alte tensiometre consta in faptul ca pacientul este avertizat referitor la cresterea valorilor tensionale prin sistemul de LED-uri colorate Easy High BP Alert. In cazul unor valori tensionale crescute LED-urile lumineaza in portocaliu si astfel pacientul stie ca are un puseu hipertensiv, sau ca a”maxima” ori a”minima” sunt mari.
Noul tensiometru M3 IT de la OMRON are in dotare manseta Easy Cuff cu o circumferinta de 22-42 cm, care, prin dimensiunile generoase, poate fi utila unor categorii largi de pacienti.
Tensiometrul OMRON M3 IT este proiectat pentru a fi conectat, prin port USB, la aplicatia online Bi-LINK. Bi-LINK este prima platforma informatica din lume cu marca CE, care ofera unei persoane posibilitatea de a-si gestiona si monitoriza sanatatea, dar si o imagine de ansamblu a evolutiei acesteia. Fiecare dintre noi poate fi in contact permanent cu datele furnizate de aplicatia Bi-LINK, daca este posesorul unui PC sau laptop, al unei tablete sau al unui smartphone. Utilizatorul poate vizualiza tendinta evolutiva a mai multor parametri: greutate, miscare, TA, puls, glicemie, tesut adipos visceral, tesut adipos somatic, masa musculara, IMC, rata metabolismului bazal, etc. Intr-o maniera placuta si intuitiva platforma Bi-LINK faciliteaza accesarea datelor oricand si oriunde, corelarea semnificativa a informatiilor, fixarea de tinte personale in cadrul planurilor de sanatate, atingerea obiectivelor propuse si sustine motivatia pentru realizarea lor.
Principalele caracteristici tehnice ale tensiometrului OMRON M3 IT sunt:
Tensiometru de brat complet automat;Aparat validat clinic – precizie si repetabilitate deosebite demonstrate prin testari????? independente efectuate de institute specializate si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *