Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder. Cine sunt nasii cuplului

Cununia religioasa va avea loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, situata la intrarea in statiune, iar un sobor de preoti impreuna cu IPS Calinic al Argesului si Muscelului vor savarsi Sfanta Taina a Cununiei. Slujba de cununie va incepe la 14.30. Publicul nu va avea acces in biserica in timpul cununiei, insa slujba va putea fi vazuta pe un ecran amplasat in afara bisericii.
Potrivit biroului de presa al nepotului regelui Mihai, nasi vor fi Liviu si Simona Popescu, Constantin Filitti si Alexandra Butculescu-Filitti. Cavaleri sunt Mihai Binder, fratele Alinei, Andrew Griffiths din Marea Britanie, Charles-Antoine Uyttenhove din Belgia, Bejan Alizaddeh si James Dalzell din Marea Britanie, Bogdan Macarie. Domnisoarele de onoare vor fi Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela Serban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fatusan si Ana Burcea.
Conform programului anuntat de Nicolae Medforth-Mills, la finalul cununiei religioase (ora 15.30), nepotul Regelui Mihai si sotia sa vor pleca intr-o caleasca, pe Bulevardul Republicii si pe Bulevardul Carol …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *