O cladire cu opt etaje s-a prabusit in Istanbul. Cel putin un mort. Autoritatile in alerta FOTO VIDEO

UPDATE?Cel putin o persoana si-a pierdut viata si alte 15 s-ar afla sub daramaturi dupa prabusirea unui bloc de locuinte cu opt etaje in cartierul Kartal din Istanbul, potrivit autoritatilor si media din Turcia, relateaza Reuters si DPA.
Nu se cunoaste deocamdata cauza prabusirii cladirii din cartierul situat in partea asiatica a orasului Istanbul. Autoritatile au demarat o ancheta in acest caz.
Guvernatorul Istanbulului Ali Yerlikaya a declarat presei la locul tragediei ca 43 de persoane erau inregistrate in 14 apartamente la adresa respectiva, ca cele trei etaje superioare ale cladirii au fost construite ilegal si la parterul cladirii se afla un atelier textil care functiona fara autorizatie.
La randul sau, administratorul cartierului, Zeki Dag, a declarat la CNN Turk ca 15 locatari ai blocului s-ar afla sub daramaturi. El a precizat ca atelierul era gol in momentul prabusirii cladirii.
________
UPDATE?Cel putin o persoana a murit si alte patru sunt date disparute sub daramaturi dupa ce un bloc de locuinte cu opt etaje s-a prabusit la Istanbul, a anuntat canalul turc de televiziune NTV, citat de Reuters si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *