O noua fotografie starneste SCANDAL intre romani si unguri pe retelele de socializare

O fotografie cu o masina a Politiei Locale din Odorheiul Secuiesc a iscat un scandal pe retelele de socializare, deoarece?pe autovehicul scria?atat in limba romana, cat si in limba maghiara.?
Fotografia a fost postata, vineri, de un student din Iasi, Eduard Popescu. Masina de politie a fost pozata dintr-un unghi in care se vedea doar inscriptia in limba maghiara, ceea ce a starnit reactii precum?”afara cu ungurii din taraa” sau “cine au fost primii in Transilvania, romanii sau maghiariia”.?
Pagina de Facebook, MaghiaRomania, a postat, insa o fotografie cu masina de Politie in care se vede ca scrie atat in limba romana?”Politia Locala Odorheiul Secuiesca”, cat si in limba maghiara?”Helyi Rendorseg – Szekelyudvarhely”.?
“Aparent, umbland pe diverse pagini si citind comentariile, raman cu impresia ca poza cu masina buclucasa, care a aprins azi internetii romanesti, serveste doar ca pretext pentru anumite categorii de romani si maghiari sa arunce cu injurii de cea mai joasa speta unii in altii. Putea fi si un drapel, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *