O noua lege intra in vigoare. Parintii primesc 50 lei pe luna ca sa-si trimita copiii la gradinita

Legea prin care familiile defavorizate vor primi 50 de lei pe luna pentru a-si duce copiii zilnic la gradinita intra in vigoare duminica.

Copiii care provin din familii fara posibilitati si care vor frecventa zilnic gradinita vor primi un stimulent educational, potrivit unui act normativ publicat recent in Monitorul Oficial si ale carui prevederi vor intra in vigoare duminica.
Prevederile documentului stabilesc ca pentru fiecare copil se vor acorda tichete sociale in valoare de 50 de lei/luna, ce vor putea fi folosite de parinti pentru a cumpara celor mici mancare, haine si rechizite.
Conform prevederilor din Codul fiscal, stimulentul educational nu este inclus in veniturile salariale si nu este impozabil, potrivit AvocatNet.ro.
odata incheiat parcursul legislativ al actului normativ, de prevederile acestuia vor putea beneficia toti parintii cu venituri modeste care isi vor duce copiii la gradinita, acestora fiindu-le oferite tichete sociale conditionate de prezenta zilnica a celor mici la cursuri. Potrivit informatiilor furnizate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *