O noua tragedie. A fost gasit mort in locuinta, avea doar 34 de ani si era putred de bogat. Medicii nu l-au mai putut salva

NYPD a afirmat, pentru THR si TMZ, ca indiciile initiale arata drept cauza a decesului o supradoza de droguri, dar informatia urmeaza sa fie confirmata.
Decesul a fost confirmat de purtatorul de cuvant si de partenerul lui Kroll, Rus Yusupov. Fost inginer la Yahoo, Kroll a lansat Vine, o aplicatie prin care se puteau crea clipuri de 6 secunde, in 2012, alaturi de Yusupov si Dom Hofmann. Aplicatia a fost achizitionata de reteaua sociala Twitter inainte de lansare, pentru 30 de milioane de dolari.
Vine a ajuns la un maxim de 200 de utilizatori, iar Kroll a fost director general sase luni, in 2014, pana cand a fost indepartat.
Twitter a inchis aplicatia anul trecut, dar clipurile create sunt inca disponibile pe reteaua sociala.
Kroll si Yusupov au lansat aplicatia HQ Trivia, un joc cu intrebari de cultura generala, care a ajuns la un maxim de popularitate in septembrie 2017, dar anul acesta a iesit din Top 100 cele mai descarcate aplicatii din App Store, magazinul de aplicatii pentru iPhone. Numarul de utilizatori estimati se ridica la peste 2 milioane, iar in septembrie a lansat un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *