O procuroare din Craiova si prietena ei au murit intr-un teribil accident

O procuroare din Craiova si prietena ei au murit intr-un teribil accident

Doua destine s-au frant marti seara la iesirea de pe autostrada Bucuresti Pitesti. Masina, condusa de o procuroare din Craiova, a plonjat intr-un sant adanc de doi metri, iar impactul a strivit-o pe soferita.

Accidentul s-a petrecut la km 120, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, iar imaginile arata clar cum s-a intamplat tragedia. Masina intra cu viteza intr-o curba, soferita pierde controlul directiei si vehiculul se rastoarna.

La volanul masinii se afla Claudia Budiana, procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Alaturi de ea era o prietena, avocata in acelasi oras. Pe locurile din spate se aflau fetita avocatei, soacra acesteia si alti doi copii mici.

Imediat, soferii care erau in zona au oprit si au incercat sa le vina in ajutor. Cele doua femei, care stateau in fata, murisera insa pe loc.

Victimele se intorceau de la mare si mergeau catre casa in Craiova. Procurorul Claudia Budiana fusese in concediu o saptamana, iar astazi trebuia sa inceapa munca.

In 2007 Claudia Budiana a fost implicata intr-un scandal alaturi de iubitul ei, Stelian Ionescu, zis Stelica Dragavei. Acesta era cercetat pentru falsificare de carduri si in locuinta cuplului politistii au descoperit aparatura de contrafacere a cardurilor, droguri si pistoale.

In urma unei anchete interne, Claudia Budiana a fost revocata din functia de purtator de cuvant al Curtii de Apel Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *