O toamna dance cu September

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dupa ce o multime de trupe rock sau pop au invadat stadioanele Bucurestiului si au isterizat o multime de fani, iata ca a venit si randul ascultatorilor de dance sa isi vada unul din vise cu ochii.
September isi lanseaza cel mai nou album „Dancing Shoes” printr-un turneu in sapte orase din Romania, informeaza Roton. Seria de concerte incendiare are drept punct de start, bineinteles, capitala. Astfel, joi, 25 octombrie, in clubul Bamboo, vor rasuna acordurile refrenelor noilor ei hit-uri, dar si cele mai vechi, ce au dominat topurile mondiale.
September este numele de scena a cantaretei de origine suedeza Petra Marklund, nascuta in anul 1984. Avand drept unica pasiune in viata muzica, ea s-a manifestat destul de precoce pe scena dance-club, cand, la varsta de 18 ani, a lansat primul ei hit in tara natala, intitulat „La La La (Never Give It Up).”
Şirul succeselor de casa si la public nu s-a oprit aici, urmand, din 2003 si pana acum, in fiecare an, alta melodie difuzata cu insistenta la radio sau televiziune: „We Can Do It”, „September All Over”, „Satellites”, „Looking For Love”, „Flowers On The Grave”, „It Doesn”t Matter”, „Cry For You” si recentul extras pe single de pe albumul „Dancing Shoes”, „Can”t Get Over”.
Celelalte orase in care va canta September sunt: Brasov, 26 octombrie, Club Discover; Pitesti, 27 octombrie, Club Pink; Cluj, 1 noiembrie, Club Obsession; Sibiu, 2 noiembrie, Club Liquid; Timisoara, 3 noiembrie, Park Place; Iasi, 9 noiembrie, Pub 25.
Artista suedeza va fi insotita in turneu de trupele romanesti Akcent si Fly Project, show-urile propuse promitand un amestec de muzica buna, lumini si multa distractie pentru cei ce vor fi ispititi sa vina.

spot_imgspot_img