Oana Zavoranu vrea cu orice pret un copil. Ofera 100.000 de euro unei mame purtatoare. “Femeile gravide sunt asa de fragile….”

Oana Zavoranu este excentrica la toate capitolele, scrie click.ro. Vedeta este pe cale sa creeze din nou isterie printre femei. Dupa ce le-a oferit haine, genti, pantofi si accesorii de lux, bruneta vrea o romanca sanatoasa care sa-i poarte in pantece copilul. Bruneta este si foarte generoasa cu cea care ar ajuta-o sa scape de corvoada sarcinii si chinurile nasterii.
Citeste si?Oana Lis, agresata SEXUAL. “Mi-a bagat mana sub fusta si…”
“De ce vorbim de adoptie? Care e adoptia? Este ovulul meu! De ce imi spun mie oamenii ca nu am voie sa fac un copil pe aceasta cale? Eu am sa fac un contract cu individa. Sa depasim durerile facerii, totusi. Imi iau niste obligati fata de mama purtatoare si fata de copilul meu. Sunt capabila sa-i ofer afectiune, pentru ca eu sunt un om foarte sensibil.
Cum sa imi adopt? Imi e frica cand vad femei gravide, deoarece sunt atat de fragile. Chiar credeti ca Kim Kardashian a nascut? Totul este show! Sunt gata sa dau si 100.000 de euro”, a spus Oana Zavoranu la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *