Obama, interesat de soarta lui Jon Snow, din Game of Thrones

Unul dintre regizorii serialului “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, David Nutter,?aflat la conventia Comic Con din San Diego, a declarat ca i-a confirmat lui Barack Obama moartea personajului Jon Snow, dupa ce presedintele american si-a exprimat speranta ca acesta ar fi putut supravietui, informeaza Mediafax.
“In urma cu trei saptamani, fanul nostru numarul 1 – presedintele SUA – si cu mine am avut ocazia sa ne intalnim”, a spus Nutter. “Presedintele Obama s-a intors catre mine, si-a pus o mana pe umarul meu si m-a intrebat: “Nu l-ai omorat pe Jon Snow, asa-i?”. I-am raspuns ca acesta este foarte mort”, a declarat, vineri, regizorul, citat de huffingtonpost.com.
“Continui sa-mi omori personajele preferate”, ar mai fi spus Obama, potrivit lui Nutter, citat de vox.com.
Actorul Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow, a jucat in 41 de episoade ale serialului “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.
In plus, realizatorii serialului au confirmat decesul lui Stannis Baratheon, personaj important in sezoanele II-V ale productiei TV.
Cel de-al cincilea sezon al celebrului serial produs de HBO, premiat cu Emmy, Globul de Aur si Peabody, a debutat la postul de televiziune in aprilie si s-a incheiat pe 14 iunie.
Inca de la lansare, “Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite.
Inspirat din seria de romane “Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R. R. Martin, serialul “Urzeala tronurilor” are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din “Urzeala tronurilor”.
Scriitorul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *