Ochelari de gaming de protectie pentru calculator

Ochelari de gaming de protectie pentru calculator

Ochelarii de protectie pentru calculator sunt acum foarte cautati, mai ales de pasionatii de gaming, care petrec in medie peste 5 ore in fata calculatorului. Acesti ochelari sunt foarte buni, ei blocheaza lumina albastra emisa de monitor si te scapa de oboseala ochilor, relaxand muschiul ocular.

Ochelarii de Gaming de la Gunnars

Gunnar este un brand foarte cunoscut peste hotare, mai ales in SUA, acolo unde se afla si sediul central. Acest brand este disponibil in Romania prin partenerul oficial Gunnars, care isi desfasoara activitatea doar in mediul online prin intermediul magazinului www.gunnars.ro.

Pentru Gaming exista o sectiune de ochelari de protectie dedicata. La aceste modele de ochelari de gaming accentul este pus foarte mult pe rama si lentile. Rama este realizata din otel inoxidabil, foarte usor, cu un design slim, care te ajuta sa porti castile pe urechi impreuna cu ochelarii de gaming, fara sa iti creeze un disconfort.

Lentilele ochelarilor de gaming Gunnars sunt unele de tip Ambra. Acest tip de lentila blocheaza pana la 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran si are un ton destul de pronuntat de galben. Din punct de vedere al sanatatii, ochelarii de gaming Gunnars te ajuta sa scapi de oboseala oculara, care apare dupa cateva ore de utilizare a calculatorului.

Pentru persoanele care poarta deja ochelari de vedere cu dioptrii, cei de la Gunnars iti pot realiza, doar pe baza de comanda, ochelari de gaming cu dioptriile prescrise de un doctor specialist. Acesta comanda dureaza in medie 3-4 saptamani, deoarece comanda ta este trimisa in SUA, acolo unde vor fi fabricate lentilele tale.

Alte modele de ochelari de protectie pentru calculator

Exista si modele de ochelari de protectie pentru calculator destinate oricarui utilizator de calculator. Acestia pot avea mai multe tipuri de lentile, pe langa lentila de tip Ambra, cum ar fi lentila Cristalin, capabila sa respinga pana la 10% din lumina albastra emisa de monitor, destinata cu precadere utilizatorilor de calculator care lucreaza in true-color, sau lentila Liquet, o noua lentila lansata de Gunnar, care blocheaza pana la 35% din lumina albastra si care are un ton foarte redus de galben.

Recomandat este sa iti alegi o pereche de ochelari de protectie pentru calculator care au rama realizata din otel inoxidabil, acesta este mult mai usoara fata de rama din plastic si iti ofera un confort sporit in cazul in care porti ochelarii in mod regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *