Ochelarii iWear – lumea virtuala a viitorului este aici

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Tehnologia devine din ce in ce mai mobila, de la telefoanele cu sistem de navigare la internetul care poate fi accesat de oriunde. Pentru cei care doresc sa vizioneze filme in timp ce calatoresc, sa simta ca fac parte dintr-un joc sau sa asculte muzica, exista acum ochelarii iWear. Dispozitivul promite o experienta unica de vizionare a filmelor multumita ecranului 3D, acesta avand ca dimensiune echivalentul a 62 de inch.

Ochelarii sunt special proiectati pentru a-l „transpune” pe utilizator in mijlocul unei lumi virtuale, permitandu-i de asemenea si o cale de a comunica cu ceilalti ca si cum s-ar afla acolo. Cu ajutorul iWear, ciberspatiul ofera un nou tip de experienta, Vuzix iWear fiind primul dispozitiv de comunicare prin internet si solutia ideala pentru cei care-si doresc propria lume virtuala.

Utilizatorul se poate misca, privi in jur, asculta si comunica cu ceilalti, aproape ca si in lumea reala. Odata conectati la laptop sau la un DVD portabil, ochelarii ofera experiente virtuale unice pentru oricare dintre aplicatiile disponibile la un computer.

Monitorul viitorului, Vuzix iWear va schimba complet lumea virtuala de la jocurile de tip multiplayer si pana la posibilitatea de a discuta „fata in fata” cu o persoana pe un chat-room. Ochelarii iWear sunt deja disponibili pe piata, pretul pentru o pereche fiind de aproximativ 300 de dolari.

spot_imgspot_img