Ofertele Selgros din luna august

Ofertele Selgros din luna august

Ofertele Selgros din luna august

Stim cu totii cate economii se pot face daca achizitionam produse la aflate in ofertele marilor magazine, produse care au un pret mai mic, insa aceeasi calitate. Iti prezentam ofertele Selgros din luna august.

Produse alimentare

Oefrta Selgros din luna august cuprinde o multime de produse alimentare la preturi de vara. Poti cumpara un kilogram de mure cu doar 8,65 lei plus TVA, iar zmeura, perfecta pentru a face un smoothie cu gheata este numai 9,79 per kilogram.

Vara e vremea pentru gratare, asa ca nu uita sa dai o raita la Selgros sa vezi ofertele inainte sa pleci spre munte. Poti cumpara o tavita de mici cu 12,49 de lei plus TVA. Tot ce-ti mai trebuie e o bere, pe care o gasesti tot la Selgros, cu numai 2,44 de lei poti lua o doza de Bergenbier pentru tine di prietenii tai.

Produse pentru calatorii

In lunie de vara e timpul sa-ti iei un bine meritat concediu, asa ca in oferta Selgros vei gasi si produsele de care ai nevoie pentru o calatorie lipsita de griji. Poti achizitiona un troller incapator si usor de transportat cu 139 de lei plus TVA pentru a-ti pune in bagaj toata lucrurile de care ai nevoie.

Daca vrei sa faci o drumetie pe munte, iti trebuie cu siguranta un rucsac mare in care sa incapa toate cele trebuincioase. Il gasesti la 69 de lei la Selgros si nu va mai trebui decat sa-ti aduni prietenii si sa fugi la munte.

Electrocasnice

Termometrele arata din ce in ce mai multe grade si vara aceasta e vremea sa te rasfeti si sa te racoresti instalandu-ti un aparat de aer conditionat. Il gasesti in oferta Selgros cu 2.399 de lei plus TVA. Daca inca tii banii deoparte pentru o achizitie mai importanta, poti sa te racoresti cu ventilatorul ADS cu pulverizare de apa la un pret mai mic decat aerul conditionat, de doar 429 de lei, dar care va reusi fara probleme sa aduca o briza racoroasa la tine acasa.

Cand lenevesti langa piscina in zilele toride de vara, nu trebuie sa-ti lipseasca din mana un cocktail cu multa gheata. La Selgros ai zdrobitorul de gheata Bartscher cu doar 299 de lei plus TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *