Olguta Vasilescu vrea sa construiasca un cartier nou pentru tineri dupa modelul Constantei.

Senatorul Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi, ca daca va ajunge primar al municipiului Craiova, va construi “un cartier nou de locuinte pentru tineri”, urmand astfel “modelul Constantei unde Radu Mazare a ajutat foarte mult la construirea acestuia fara a afecta bugetul local”.Lia Olguta Vasilescu a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Craiova, ca deputatul Valeriu Zgonea, vicepresedinte PSD, este seful sau de campanie, dupa ce Victor Ponta a anuntat oficial ca ea este candidatul la functia primar al Craiovei, din partea USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.
De asemenea, senatorul Lia Olguta Vasilescu si-a prezentat prioritatile din programul electroral: crearea de locuri de munca, realizarea infrastructurii de apa si canal in toate cartierele si construirea unui cartier de locuinte pentru tineri “dupa modelul Constantei unde Radu Mazare a ajutat foarte mult la construirea acestuia fara a afecta bugetul local”.
“Prioritatile mele, asa cum le-am anuntat pana acum, sunt locurile de munca, pentru ca suntem pe primul loc pe tara la somaj, asta in ciuda conditiilor bune pe care putem sa beneficiem aici, adica mana de lucru pregatita, o universitate buna, o platforma industriala puternica, mai putin de implicare din partea factorului administrativ. Anunt de pe acum ca vom scadea taxele locale pentru investitori. Vreau sa asiguram conditii decente pentru toti locuitorii Craiovei, asta inseamna macar apa si canalizare in toate cartierele craiovene. Pana acum opt ani erau doar trei localitati in Dolj care aveau alimetare cu apa, acum sunt 97 la care unde s-au terminat lucrarile sau sunt in curs de receptionare (…) Nu in ultimul rand vreau sa ma refer la un cartier nou de locuinte pentru tineri, dupa modelul Constantei unde Radu Mazare a ajutat foarte mult la construirea acestuia fara a afecta bugetul local”, a spus Vasilescu.
Ea a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *