Olguta Vasilescu, dupa desemnarea noului premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca

Intrebata daca sunt ministri din cabinetul Grindeanu care se vor regasi si in noul Executiv, Lia Olguta Vasilescu a declarat: “Este clar ca unii nu se vor regasi in noul Guvern, ca nu au performat. (..)Sunt si alti ministri care au avut blocaje si Mihai Tudose este unul dintre ei. El a facut si legea investitiilor strategice si chiar le-a depus in mai la cabinetul premierului. Din aceasta cauza nu a iesit bine. El si-a terminat proiectele care nu au fost promovate in timp util.”
In ceea ce priveste programul de guvernare, ministrul Muncii sustine ca se vor schimba putine lucruri insa este necesar sa se recupereze intarzierile.
“Florin Georgescu ne-a dat o mana de ajutor la acest program de guvernare si ne-a zis cum ar trebui sa ne repliem acum, rapid, ca sa recuperam intarzierile. Noi, vineri, cand ar trebui sa fie prima sedinta de guvern, o sa venim cu primele masuri de recuperare. (..) Proiectul de lege privind protectia persoanelor cu handicap este gata, cred ca vineri putem deja sa venim cu o varianta sa o prezentam Guvernului”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.
Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX ca printre cei care vor face parte din Exectutiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *