OnePlace, noul tool de bookmarking pentru mobile de la Yahoo

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

OnePlace tine minte pe telefon informatiile pe care i le ceri, si pe care le poate updata in mod dinamic.

OnePlace este o modalitate de a aduna la un loc diverse informatii, de o mare varietate de tipuri (feed-uri de stiri, linkuri, video, imagini, e-mailuri, rezultatele unor cautari), ce pot fi tinute minte in foldere usor de organizat si rearanjat. Totul direct de pe telefonul mobil.

Informatiile pot fi grupate in colectii (Collections), lucruri preferate (Favorites) sau intr-un mod numit Pulse, un sistem de streaming de informatie noua pe un anumit subiect. Spre exemplu, daca ai pus la un loc informatii despre o calatorie pe care o faci, printre care datele despre zbor, vreme sau hotelul unde vei sta, Pulse permite updatarea acestora in mod automat, pentru a fi informat despre schimbarile din programul de zbor, noi date meteo sau orice alta informatie updatata la sursa.

OnePlace vine sa completeze suita de aplicatii mobile de la Yahoo, pe langa recent anuntatul OneConnect, cu functionalitati de social networking, OneSearch, de cautare bazata pe locatie, care probabil se vor contopi cu Yahoo!Go, portalul Yahoo pentru servicii mobile.

OnePlace va fi disponibil, ca si OneConnect, in cursul trimestrului viitor. Rapiditatea cu care Yahoo scoate noi aplicatii mobile dovedeste importanta pe care compania o acorda acestei piete, una pe care competitia incepe sa se intensifice, aici intalnindu-se atat numele mari din online, precum Google, Yahoo, Microsoft, cat si producatorii de telefoane, precum Nokia sau Sony Ericsson si operatorii de telefonie.

spot_imgspot_img