Opel Insignia facelift – imagini si informatii oficiale.

In toamna, la Salonul Auto Frankfurt 2013, standul Opel ii va atrage cu siguranta pe fani datorita noului Opel Insignia facelift, modelul de clasa medie german primind o serie de imbunatatiri atat la nivelul look-ului si echiparii, cat si al tehnologiei si gadgeturilor.
Noul Opel Insignia facelift va fi prezentat in premiera mondiala la cea de-a 65-a editie a Salonului Auto Frankfurt 2013 (12?- 22 septembrie).
Modelul Opel de varf straluceste printr-un interior si mai atragator si un exterior mai stilizat, ducand filosofia de design premiata a marcii Opel “maiestria sculpturala intalneste precizia germana” la un nivel superior.
Noul Insignia facelift propune doua noi propulsoare turbo pe benzina de generatie noua, dar si un diesel cu emisii de CO2?de 99 g/km. Aceste emisii scazute plaseaza noul propulsor de 2.0 CDTi in clasa A+ de energie.
Ambele variante (88kW/120 CP si 103kW/140 CP conform EG nr. 715/2007) consuma doar 3,7 litri/100 km de combustibil in ciclu combinat (Sports Tourer: 3.9 litri/100 km) – valori valabile?pentru cutia manuala cu 6 trepte si sistemul Start/Stop. Astfel, Opel Insignia 2.0 CDTI este cel mai eficient model din punct de vedere al consumului de combustibil din clasa lui.
De acum pentru Insignia este disponibil un sistem infotainment de o generatie complet noua. Acesta integreaza in autovehicul multe functii pentru smartphone si poate fi actionat simplu si intuitiv prin intermediul unui touchpad amplasat pe consola centrala.
In plus, soferul Insignia poate comanda sistemul infotainment …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *