Oprah Winfrey este regina vedetelor de televiune din SUA

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Potrivit unui top realizat de revista americana „TV Guide”, realizatoare de televiziune Oprah Winfrey este cea mai bine platita vedeta TV din Statele Unite.

Winfrey, desemnata anul acesta si cea mai de succes personalitate de catre revista ?Forbes?, castiga in jur de 260 de milioane de dolari pe an fiind urmata in clasamentul general de producatorul muzical Simon Cowell, un obisnuit al juriilor emisiunilor TV de descoperire de talente, printre care si „American Idol”. Cowell castiga insa doar 45 de milioane de dolari.

Locul trei in clasamentul veniturilor ii apartine judecatoarei Judy (Judith Sheindlin), cu 30 de milioane de dolari, urmata de Katie Couric de la CBS, cu 15 milioane de dolari si actorul Zach Braff din „Scrubs”, cu 15 milioane de dolari.

Printre vedetele care iau bani frumosi pentru participarea in serialele de telviziune se numara numara William Petersen („CSI”, platit cu 500.000 de dolari pe episod), Charlie Sheen („Doi barbati si jumatate”, 350.000 de dolari) sau Mariska Hargitay („Lege si ordine”, 350.000 de dolari).

spot_imgspot_img