Romanii spera ca la Festivalul Clatitelor din Moneasa sa stabileasca un nou record mondial

Romanii spera ca la Festivalul Clatitelor din Moneasa sa stabileasca un nou record mondial

Potrivit NewsIn, organizatorii Festivalului Clatitelor, care se desfasoara la Moneasa, judetul Arad, spera ca in editia a saptea sa se doboare recordul mondial la consumat clatite. ?Este adevarat ca la editia trecuta s-au stabilit mai multe recorduri, dar avem certitudinea ca in acest an toate acestea vor fi doborate, inclusiv cel al celor 12.000 de clatite consumate?, a explicat directorul executiv al festivalului, Zoltan Lovas.

Directorul mai declarat pentru NewsIn ca editia din acest an este una sub semnul norocului. “Cred in fastul acestei manifestari pentru ca ea se va desfasura in zilele de 28 si 29 ale lunii a saptea, in al saptelea an al mileniului trei, si mai ales pentru ca festivalul a ajuns la editia a saptea. De aceea si logo-ul evenimentului, “Clatite cu noroc!”, are aceeasi semnificatie,? spus Lovas.

Programul festivalului este incarcat de surprize pregatite de organizatori. Personalitati publice si cei mai importanti oameni politici din municipiu si judet au fost cu totii invitati sa participe la eveniment, iar primariile din municipiul Arad si orasele Pecica si Nadlac si-au anuntat deja intentia de a intra in concurs.

Sambata se vor afla pe scena aradenii din trupa Pacifica, iar seara se va incheia cu un recital sustinut de Nicola.

In cadrul festivalului vor fi organizate si traditionalele competitii intre preparatorii de clatite alesi din randul politicienilor, jurnalistilor si turistilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *