Oprescu, la lansarea eurocandidatilor PSD-UNPR-PC: De aici imi trag radacinile, nu o sa ma dezic

de Valentina Postelnicu Publicat la: 26.04.2014 16:29 Ultima actualizare: 26.04.2014 16:35

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC la europarlamentare, ca din acest spectru isi trage radacinile si niciodata nu se va dezice, precizand ca sanga are potential valoros de oameni corecti, harnici si dedicati binelului celor multi.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei aliantei PSD-PC-UNPR la euroalegeri, l-a prezentat pe Oprescu ca fiind “un independent social-democrat sau un social-democrat mai independent”.
“De aici imi trag radacinile, am facut primii pasi in politica si niciodata nu o sa ma dezic. Este firesc si moral sa fii cu inima si mintea impreuna cu oamenii care de-a lungul anilor mi-au acordat neconditionat sprijinul lor”, a spus Sorin Oprescu in discursul sau.

Oprescu a aratat ca stanga in Romania are un potential valoros de oameni corecti, harnici, modesti si dedicati binelui celor multi si a precizat ca miza europarlamentarelor este extraordinara pentru echilibrul mondial si pentru o evolutie sanatoasa a intregii Europe.
“Ca primar, va spun cu toata sinceritatea ca noi ne simtim europeni, suntem la fel de inteligenti, muncitori si spirituali ca si ceilalti cetateni europeni. In consecinta, avem, si aceleasi responsabilitati, si cel …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *