Opt baschetbalisti si antrenorul de la CSM Oradea, in spital, intoxicati dupa un meci in Turcia

0
1

de Departamentul Corespondenti Publicat la: 21.11.2013 19:56 Ultima actualizare: 21.11.2013 20:41

Opt baschetbalisti de la CSM Oradea si antrenorul acestora, Cristian Achim, au fost internati, joi seara, la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Clinic Municipal, dupa ce ar fi mancat in Turcia peste alterat, toti avand, potrivit medicilor, simptomele unei intoxicatii alimentare.
Cei opt jucatori si antrenorul lor au inceput sa aiba dureri de stomac inca de joi dimineata, dupa ce, potrivit unor surse din cadrul clubului, au consumat peste la un restaurant din Turcia, unde echipa a obtinut in urma cu doua zile prima victorie din FIBA Eurochallenge, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Sportivii sunt deshidratati si se afla in investigatii la sectia de Boli Infectioase. Cel mai probabil, o parte dintre ei vor ramane internati peste noapte”, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului Municipal din Oradea, Gheorghe Carp.
Potrivit site-ului clubului, jucatorii care s-au imbolnavit sunt Willian Franklin, Daniel Dillon, Vujadin Subotici, Horea Hora, Zarko Comagici, Bogdan Tibirna, Rares Pasca si Daniel Popescu. Desi au facut si ei deplasarea in Turcia, alti trei jucatori, Andrei Ciordas, Radovan Markovici si Sean Denison, nu au in prezent probleme de sanatate.
Problemele de lot au determinat conducerea CSM Oradea sa ia in considerare varianta amanarii viitoarei partide din campionat, cu BC Mures, programata sambata.
“La aceasta ora mai sunt apti doar cei trei si …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here