Oracolscop 21-27 aprilie. Mesajele Enchanted Map

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol “Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 21 – 27 aprilie 2014.

Berbec – Protecting Treasure
Acum esti pregatit si complet protejat in a-ti urma visele. Primesti tot felul de semne si mesaje de la ingeri si ghizi, care te ajuta, prin prezenta lor ocrotitoare, sa faci cele mai potrivite alegeri. Cel mai important pentru tine este sa-ti ramai loial, tie insuti, cat si proiectelor tale. Transforma si intareste legaturile pe care le ai cu cei din jurul tau – familie, prieteni, parteneri de viata sau afaceri. Aminteste-ti ca o inima loiala si integra isi atinge intotdeuna telurile , iar curajul iti este aliat de nadejde.

Taur – Rock Bottom
Desi poti experimenta sentiment de dezamagire, acum te afli intr-un punct in care lucrurile nu mai pot avea acelasi curs ca si pana acum. Zona de confort in care erai pare sa nu te mai multumeasca, iar automatismul prezent in unele situatii din viata ta iti atrage atentia. Pur si simplu vechiul mod in care ai functionat pana acum e de dorit a fi inlocuit, pentru a avea alte rezultate. O noua directie si o noua strategie sunt necesare acum. Accepta lucrurile asa cum sunt, in acest moment si elibereaza-ti inima din temnita ego-ului.

Gemeni – Dry Desert
Contextul care te a”obsedeaza” acum, este precum un tinut arid din care nu poate rodi nimic. Chiar daca la prima vedere situatia data pare minunata, stralucitoare, ea nu este decat o simpla iluzie. Evita a te lasa hipnotizat de gandul ca ti-ai putea atinge scopul, caci aceasta fantana este secata. Mai degraba bucura-te ca ai constientizat asta si nu te-ai lasat amagit. Acum este momentul potrivit sa astepti, sa stai in liniste si sa lasi lucrurile sa isi urmeze cursul lor firesc. Renunta la lupta, caci ea te indeparteza de la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *