Oracolscop 5-11 august. Ce spun cartile oracol Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol “Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 5- 11 august 2013.

Berbec – Experimentarea
Experimentarea reprezinta fiorul comuniunii, subtila legatura a noastra cu tot ce ne inconjoara. Reinnoieste legatura cu natura, caci ea iti poate revela nenumarate secrete in fiecare clipa. Priveste in jur, in ochii unui copil, in ochii mamei, ai fiintei iubite, ai prietenului – sau imbratiseaza pur si simplu un copac. Permite-i adevaratului tau Sine sa fie vizibil celorlalti, chiar daca la un moment dat ai crezut ca trebuie sa-ti ascunzi sentimentele in fata lor sau a ta. Ingerii te ghideaza astfel incat ceea ce spui sau faci sa nu raneasca pe nimeni, iar pacea interioara devine prezenta in viata ta.

Taur – Suferinta
Aceasta carte te provoaca sa te privesti in fata, sa observi cu claritate de ce esti atasat, de ce anume te cramponezi, care sunt lucrurile pe care le consideri atat de valoroase incat ai construit o fortareata pentru a le proteja. Poate fi vorba de un cont la banca, de bunuri materiale, de timpul acordat unui prieten, sau de riscul de a-ti manifesta iubirea fata de cineva. Indiferent despre ce e vorba, aminteste-ti ca toate aceste comori se prafuiesc si isi pierd valoarea daca refuzi sa le impartasesti cu ceilalti, iar suferinta isi face loc in viata ta. Ingerii iti pot alunga frica, daca le-o ceri si ii lasi sa te ajute. Esti cu adevarat binecuvantat si iubit de catre Dumnezeu.

Gemeni – Vinovatia
Vinovatia, una din ele mai distructive emotii, este o capcana in care putem cadea cu usurinta daca ne lasam prada ei. Tot pedepsindu-te pentru esecurile tale, nu faci altceva decat sa te invarti in cercul vicios al disperarii si lipsei de speranta, care te impiedica sa evaluezi clar situatia in care te afli. Important este sa inveti din greseli, sa mergi mai departe si sa te bucuri de viata. Esti exact asa cum trebuie sa fii. Petrece timp in liniste, elibereaza-ti mintea si centreaza-te pe prioritati si adevarul tau interior. Odihna este un ciclu natural …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *