Oracolscop Astrocafe.ro 19 – 25 august. Ce spun cartile-oracol Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol “Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 19 – 25 august 2013.

Berbec – Stresul
Desi aparent poti avea senzatia ca reusesti sa faci fata numeroaselor sarcini si proiecte, esti pe cale sa clachezi. Stresul pe care ai inceput sa-l resimti nu iti este impus din afara, tu singur l-ai creat, convins fiind ca nimic rau nu ti se poate intampla. Relaxarea si purificarea sunt cheia in aceasta saptamana. Purifica-ti gandurile, actiunile si intentiile si, in mod natural, vei vedea aceeasi puritate si in lumea ta exterioara. Corpul tau este un instrument perfect, in care poti avea deplina incredere, si care iti indica nivelul tau de toleranta. Fii atent la semnalele pe care acesta ti le transmite in legatura cu ce e necesar sa eviti. Mentine-ti corpul intr-o stare excelenta, in fiecare zi.

Taur – Armonia
Atunci cand te centrezi in inima, blandetea si delicatetea sunt reflectate pe chipul tau, iar inteligenta spirituala iti devine ghid. Asculta-ti inima si deplaseaza-te in directia pe care ea ti-o arata, indiferent de eforturile pe care le-ai putea avea de facut. Fii atent la ghidarea Sinelui tau Inalt – iti poti nota intr-un carnetel gandurile pe care le ai in cursul unei zi sau idei stralucite, sau ce te-a surprins. Cu cat iti scrii mai des toate aceste lucruri care te inspira, cu atat mai usor vei accesa vibratia pe care acestea o poarta. Totodata vei avea o dovada concreta a faptului ca ele sunt reale, corecte si demne de incredere. Exerseaza timp de o saptamana si convinge-te singur!

Gemeni – Transcenderea iluziei
Aceasta carte iti reaminteste sa renunti la a cauta realitatea in exterior si sa-ti indrepti atentia catre interior, caci acolo se afla adevarul tau profund. Cand privesti lumea exterioara esti predispus la a cadea in capcana judecatilor de valoare, judecati care te tin prins in inchisoarea iluziilor tale, a vechilor obisnuinte si structuri mentale. Pentru a te proteja impotriva energiilor negative si a atacurilor psihice, si pentru a-ti creste vibratia, un bun exercitiu este sa nu mai iei la modul personal nimic din ceea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *