Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru perioada 21-27 martie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol “Angel Therapy” – Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 21-27 martie 2016.

Berbec – If You Get Nervous, Focus on Service
In zilele care urmeaza este posibil sa ti se a”ceara” sa le vorbesti unor persoane apropiate din experienta ta sau chiar sa iti folosesti energia intr-un proces de vindecare. De evitat ar fi sa nu cazi in capcana fricii de a nu stii ce ai de spus sau facut si sa te lasi ghidat de inspiratie avand incredere deplina ca nu vei gresi. Fiecare persoana care vine in contact cu tine in aceasta saptamana poate fi un mesager spiritual ce iti aduce sustinerea necesara in a reusi in ceea ce-ti propui. Primeste-i cu inima deschisa!

Taur – Books
Unul din scopurile care te definesc si te desavarsesc in mod special este acela care implica scrisul, cititul, tiparirea sau chiar punerea in vanzare a unor carti ce au ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *