Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol “Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2016.

Berbec – Desavarsirea
Tema centrala la care ai lucrat in ultima perioada, fie ca este vorba despre propria ta peroana sau o afacere sau un proiect, primeste in aceasta saptamana tusa finala ce desavarseste intregul tablou. Fii recunoscator pentru acest moment si accepta ceea ce ai realizat cu atata migala si daruire. Acum e timpul sa te bucuri de finalul acestei etape si sa te deschizi catre a incepe o noua activitate, caci viata fiecaruia este alcatuita dintr-o serie de inceputuri si sfarsituri, urmate insa de noi inceputuri.

Taur – Outsiderul
E posibil in aceste zile sa ai un sentiment ca esti in afara a”lucrurilor”, ca nu faci parte din acel ceva pe care ti-l doresti sau ca nu gasesti acel context in care sa te simti inclus. Poate fi comparat cu sentimentul unui copil neajutorat ce nu se simte a”suficient de” pentru a fi acceptat. Daca te confrunti cu aceasta situatie te poti intreba care este varsta la care ai experimentat pentru prima oara aceasta stare si sa o privesti apoi prin ochii adultului care esti azi. Acum poti deschide acea usa si sa patrunzi acolo unde iti doreai sa fii de atat timp.

Gemeni – Incetinirea
Dupa orice perioada mai agitata vine si o perioada in care lucrurile incetinesc, se relaxeaza si chiar poti experimenta un aparent sentiment de blocaj, daca nu esti atent la energia momentului si te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *