Orasul Craciunului in Sun Plaza: fabrica de jucarii, Mos Craciun, magie, lectura de povesti

De ce-ai mai bate drumul pana in Laponia daca Sun Plaza se transforma in “Orasul Craciunului” si este atat de aproape? Ca in fiecare an, in luna decembrie Sun Plaza le-a pregatit copiilor zile si seri magice in decoruri de poveste, intalniri memorabile si experiente inedite, pe masura nerabdarii cu care au asteptat Sarbatorile de iarna. Iar daca vom avea si zapada, asa cum se zvonestea??
In weekend-urile 8-10 si 15-17 decembrie, zona dinspre cinema va apartine in totalitate celor mici. Pe 8 decembrie, incepand cu ora 17.00, Mos Craciun si ceata lui vesela – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii si personaje de basm, vor declara deschis, printr-o parada, “Orasul Craciunului”. Si cum nu se poate fara colinde in aceasta perioada, povestea muzicala “Christmas Stars” va aduce negresit spiritul sarbatorilor in sufletele celor prezenti. Oricat de obosit va fi dupa lunga sa calatorie, Mosul nu va refuza sa faca poze cu micii lui prieteni si sa le rasplateasca asteptarea cu bomboane.

In ambele weekend-uri, copiii sunt invitati la atelierele art&craft ale Fabricii de jucarii, la sesiuni de pictura pe fata sau la Olimpiada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *