OSDO: Orasul sirian in care a avut loc un presupus atac chimic, vizat de noi raiduri aeriene. Cel putin o persoana ar fi fost ucisa

Un nou raid aerian a avut loc, sambata, in orasul sirian?Khan Sheikhoun, controlat de rebeli. Cel putin o persoana si-a?pierdut viata, in urma atacului care a vizat orasul care, la inceputul saptamanii, a fost tinta unui presupus atac chimic, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de agentia DPA, potrivit Agerpres.
Potrivit organizatiei nonguvernamentale, in atacul care a vizat partea de est a orasului o femei a murit si un alt civil a fost ranit.

Bombardamentul vine la o zi dupa ce Statele Unite (SUA) au lansat zeci de rachete impotriva unei baze aeriene siriene din centrul tarii, de unde se presupune ca ar fi fost intreprins marti atacul chimic impotriva orasului Khan Sheikhoun.

OSDO a afirmat ca 87 de civili, inclusiv 31 de copii, au fost ucisi in atacul chimic de marti, care a fost atribuit in mare masura guvernului sirian. Damascul a respins insa orice responsabilitate a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *