OSMANLISPOR STEAUA in Europa League de la 22:05. LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Arbitrul german Tobias Welz va conduce la centru partida dintre Osmalispor si Steaua, din prima etapa a grupei L a UEFA Europa League. Welz, in varsta de 39 de ani, va fi ajutat de asistentii Jan Seidel si Rafael Foltyn si de aditionalii Robert Hartmann si Marco Fritz, iar Stefan Lupp va fi rezerva.?Partida OSMANLISPORT STEAUA se va disputa, joi, de la ora 22:05, LIVE STREAM VIDEO ONLINE la PRO TV si DOLCE SPORT.
OSMANLISPOR – STEAUA este LIVE VIDEO AICI si AICI.
OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Laurentiu Reghecampf sustine ca STEAUA se va bate cu OSMANLISPOR pentru locul secund in grupa. “Pentru noi incepe o noua perioada, e foarte important sa avem parte de un rezultat pozitiv. Probabil ca ei au individualitati, dar ca echipa nu cred ca au echipa pe care noi o avem. Sper ca acest lucru sa se vada in meci, sper ca jucatorii nostri sa dea dovada de maturitate si, la sfarsitul celor 90 de minute, sa ne bucuram si sa avem parte de un rezultat pozitiv. Deocamdata, singura favorita din grupa e Villarreal. Acest prim meci e foarte important, mai ales daca acel meci se joaca impotriva echipei cu care, pe hartie, te lupti pentru locul al doilea. De aceea spun ca si un egal e bun pentru noi”, a declarat Reghecampf inainte de OSMANLISPOR STEAUA, meci care va fi LIVE STREAM VIDEO ONLINE la PRO TV si DOLCE SPORT.

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Venita?in Grupa L?din urna a patra, Osmanlispor a intrat?in Europa la numai un an de la repromovarea in Super Liga din Turcia. Pentru a ajunge in grupele UEFA Europa League,?clubul?din Ankara a plecat din turul II preliminar si le-a eliminat pe Zimbru Chisinau (Moldova), Nomme Kalju (Estonia) si Midtjylland (Danemarca).

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Gigi Becali a dezvaluit primul “11” cu care Steaua va aborda meciul cu Osmanlispor. “Am baza in aia trei: Boldrin – care este dirijorul operei, Popa – care este ucigas si De Amorim, care e mangaietorul, cum sa-i zic. Tanase o sa joace a doua repriza, cred. Moke va fi fundas central, Tosca va fi fundas stanga. Langa Bourceanu va fi ori Achim, ori Muniru. In repriza a doua vor intra Tanase. I-am zis sa faca echipa cum vrea el, dar patru jucatori trebuie sa joace: Popa, Boldrin, De Amorim si Tanase. Eu nu am dat pe un jucator doua milioane de euro ca sa-l distrug. Reghe a facut o strategie si mi-a zis ca o sa joace cu De Amorim si il baga pe Tanase in a doua repriza. Dar ce credeti voi ca nu ne consultam? Ca patronul sta ca prostul si nu stie nimic? Eu stau si ma gandesc, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *