OUTLINE – Primavara/Vara 2014 by Tudor. Personal Tailor

Tudor. Personal Tailor a lansat colectia Primavara/Vara 2014 printr-o prezentare inedita intitulata a”OUTLINE”. Evenimentul a avut loc la ?Galateca, o galerie de arta aplicata si, in acelasi timp, un proiect in evolutie. Iubitorii de frumos si pasionatii de haine Tudor. Personal Tailor si-au dat intalnire in seara de 27 Martie pentru a admira noutatile sezonului insorit.
Sub numele sugestiv de a”OUTLINE”, Tudor. Personal Tailor prezinta idealul barbatului modern care stie sa impleteasca armonios momentele serioase de afaceri cu rasfatul unui stil de viata premium, in orice context. Barbatul a”Outline” este acela care tine cont de tendinte, dar apreciaza in acelasi timp eleganta clasicismului. Mai mult decat atat, este propriul a”arhitect” al mediului in care isi desfasoara activitatea si in mod cert isi urmeaza si indeplineste visurile.
Prezentarea de moda a debutat intr-o nota aparte, printr-o coregrafie de dans contemporan, care a evocat ideea de metamorfoza. Miscarile unui model-dansator profesionist au sugerat mesajul colectiei, si anume, libertatea de miscare a barbatului puternic, sigur pe el, care pune accentul pe imaginea neincorsetata si pe visul masculin de a-si construi un stil de viata premium, prin selectarea atenta a celor mai bune produse si servicii.
Evenimentul a fost unul foarte elegant si interactiv, cu invitati si parteneri pe masura. Numeroase personalitati din media autohtona, din moda si din mediul de afaceri s-au bucurat de rafinamentul serii oferit de organizatori si parteneri.
Invitatii au degustat delicatesele culinare insotite de vinurile premium Alira.
Masina oficiala a evenimentului a fost BMW Seria 5, iar invitatii au avut ocazia de a testa serviciile VIP shuttle oferite de Automobile Bavaria.
Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu: VideoRomania, Galateca, Alira, Brands International, El Unico, Automobile Bavaria Group, Madison-Luxury Perfumery, Leonidas, MasterCard Elite, Johnnie Walker, S. Pellegrino, Perfect Tour, Acqua Panna.
Noua colectie Tudor.Personal Tailor a fost lansata alaturi de un catalog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *