Palm se mandreste cu Smart-phone-ul Centro, de 100 de dolari

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Palm se indreapta intr-o noua directie cu noul smart-phone, care poarta numele Centro si costa 100 de dolari. Centro reprezinta un pas important pentru Palm in incercarea de a intra pe piata consumatorilor medii si de a deveni cel mai ieftin dispozitiv smart-phone de pe piata.

Centro va functiona cu acelasi sistem de operare Palm utilizat si in cazul modelului Treo si va avea ecran color, tastatura completa, precum si acces la e-mail si navigare pe internet.

Compania de telecomunicatii Sprint va avea exclusivitate pentru acest dispozitiv pe o durata de trei luni. Aparatul va costa 100 de dolari, sau va putea fi primit gratuit daca doritorii incheie un contract cu o durata de doi ani pentru un abonament de 25 de dolari pe luna.

Imediat dupa lansare anuntului, actiunile Palm au crescut cu 6,6%. Ţinand cont de concurenta venita din partea Apple, care a lansat costisitorul iPhone, dar si din partea Motorola si Nokia, Palm trebuia sa faca ceva pentru a iesi din tipare. Aparatul va fi lansat luna viitoare si se asteapta sa fie un succes pentru Sprint si Palm.

spot_imgspot_img