Papucii adidas, nenumarate motive sa ii ai

Papucii adidas sunt comozi si pot fi purtati in interior, cand mergi la piscina, cat si vara, in concediiu la mare.

Papucii adidas sunt facuti din materiale de exceptie

Materialele folosite pentru fabricarea acestor produse sunt intotdeauna de cea mai buna calitate, fiind atent selectionate.
Daca doresti sa ii cumperi online, exista multe site-uri de unde ii poti achizitiona. Pe aceste site-uri gasesti o scurta descriere a produsului, dar si date despre materialul din care sunt confectionati acestia.

Poti sa ii cumperi si de la un outlet, ceea ce inseamna ca pretul papucilor adidas este mic decat daca ii cumperi online sau de la magazin.

Ii poti purta la strand

Acesti papuci adidas au o talpa groasa, efcienta, facuta sa reziste. Acest lucru inseamna ca nu lasa apa sa treaca, de aceea sunt ideali de purtat cand mergi la strand sau la bazinul de inot. Ii poti purta si in casa, caci sunt foarte usori si comozi.

Papucii adidas, pentru toata familia

Papucii adidas se gasesc atat pentru barbati dar si pentru femei si copii, ceea ce inseamna ca poti cumpara cate o pereche pentru fiecare membru al familiei tale. Culorile in care se gasesc cel mai adesea acesti papuci sunt negru cu alb, roz cu alb, albastru cu alb. Acestia pot fi asortati la o pereche de pantaloni scurti si un tricou, dar si la o rochie sport, de plaja. Papucii marca adidas se curate foarte usor. Uneori, este suficient sa ii clatesti cu putina apa si redevin la fel de curati precum erau in momentul in care i-ai cumparat. O astfel de pereche de incaltaminte sport nu se uzeaza usor, caci talpa este una de foarte buna calitate.

Acesti papuci sunt confectionati dupa ultimele standard in domeniu si au un design deosebit.

Adidas este o marca de prestigiu

Potrivit Wikipedia, Adidas este o companie multinationala care are sediul in Germania, ce produce diverse articole sportive. Aceasta se afla in continua expansiune, iar in anul 2006 a avut o cifra de afaceri de peste 10 miliarde de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *