PASTE 2018. Reteta de pasca cu branza dulce

PASCA CU BRANZA DE VACI, ingrediente:
200 g zahar200 g unt25 g drojdiecoaja de lamaie si portocala1 kg branza de vaci2 linguri smantana2 linguri faina4 oua250 g zahar200 g stafide2 pliculete zahar vanilatcoaja de lamaie si de portocala1 praf sare60 ml lapte300 g faina.
Incearca si?Retete de PASCĂ fara aluat si PASCĂ TRADITIONALĂ pentru masa de Paste
PASCA CU BRANZA DE VACI, mod de preparare:
1. Intr-un bol se pune faina, se face un gol la mijloc si se adauga ouale, maiaua pregatita din drojdie, lapte si putin zahar si se framanta adaugandu-se toate ingredientele. Se obtine un aluat de cozonac si se lasa sa creasca langa o sursa de caldura.
2. Separat, in alt bol, se pun: branza de vaci, smantana, zaha rul, coaja de lamaie si de portocala, un praf de sare, faina, zaharul vanilat si ouale. Toate acestea se amesteca cu mixerul iar la sfarsit se adauga stafidele.
3. Foaia de aluat, dupa ce a crescut, se asaza in tava unsa cu unt. Se formeaza cu mana, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *