Pate de casa din ficatei de pui si ciuperci

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ingrediente
1 lingura unt1 lingura ulei1 ceapa, tocata marunt230 g ciuperci, feliate2 catei de usturoi, pisati1 lingurita capere350 g ficatei de pui, spalati bine si uscati2 lingurite zeama de lamaierozmarin, dupa gust50 ml vin albsarepiper
Mod de preparare
Intr-o tigaie, sotezi ciupercile si ceapa, in untul si uleiul incins, aproximativ 5 minute. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Adaugi usturoiul, rozmarin si caperele si mai amesteci inca 1 minut. Faci loc in tigaie ficateilor de pui si ii rumenesti aproximativ 2 minute, pe fiecare parte. Torni vinul si amesteci toate ingredientele 2 minute.
Le dai la blender pana cand obtii o compozitie omogena, ca un piure. Combini cu zeama de lamaie si mai adaugi putina sare si piper, dupa gust. Servesti pe paine.
Dovlecei cu rosii si usturoi, la …

spot_img