Patronul rasist, suspendat pe viata de NBA si amendat cu 2,5 milioane de dolari

de Luminita Turcu Publicat la: 29.04.2014 23:13 Ultima actualizare: 29.04.2014 23:14

Proprietarul echipei de baschet Los Angeles Clippers, Donald Sterling, a fost suspendat pe viata de catre conducerea NBA si amendat cu 2,5 milioane de dolari, dupa afirmatii rasiste care au provocat indignare in SUA, anunta presa americana.

Conducatorul NBA, Adam Silver, a anuntat, dupa incheierea unei anchete, ca Sterling a fost suspendat pe viata si a primit amenda maxima, 2,5 milioane de dolari.
Site-ul TMZ, specializat in viata celebritatilor, a lansat cazul Sterling, dupa ce a publicat o discutie de zece minute intre un barbat, prezentat ca Donald Sterling, si o femeie de circa 20 de ani, identificata ca V. Stiviano, fosta iubita a magnatului american.

Donald Sterling, in varsta de 80 de ani, i-a reprosat fostei sale iubite ca a publicat pe contul de Instagram o fotografie in care aparea alaturi de Magic Johnson, fost star al Los Angeles Lakers. “Pe contul tau de Instagram de rahat nu trebuie sa te arati alaturi de negri”, i-a spus el femeii, care i-a reamintit lui Sterling ca la randul ei este de origine mexicana si afroamericana.
“Te poti culca cu negri, poti sa-i aduci la tine, poti face ce vrei cu ei, dar macar nu le face publicitate si nu-i aduce la meciurile mele”, spunea Donald Sterling in acea inregistrare.
Vizat direct, Magic …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *