PDL a inceput sa „inghita” formatiunea lui Becali

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Anuntata absorbtie a partidului lui Gigi Becali de catre PDL a inceput deja. Primul judet- Prahova. Aici s-a incheiat un protocol prin care Partidul Noua Generatie este „inghitit” de Partidul Democrat Liberal. Aurel Dragomir, vicepresedintele PDL Prahova, a anuntat ca toti consilierii locali si judeteni ai PNG au trecut in bloc la partidul sau. Iar reprezentantul PNG, Bogdan Becheanu, a confirmat pentru Romania Libera ca, prin aceasta fuziune, PDL s-a ales cu patru primari din Prahova, trei consilieri judeteni si zeci de consilieri locali.

Pe de alta parte, surse din cadrul PNG au relatat ca la centru se poarta discutii de doua luni intre consilierii generali pentru o fuziune intre cele doua formatiuni. Masura este fortata de neintrarea partidului lui Becali in parlament. Imediat dupa alegeri, finantatorul si presedintele acestui partid a refuzat sa mai plateasca chiriile la sediile din tara ale formatiunii si a concediat angajatii.

De asemenea, Gigi Becali ar fi dezvaluit ca se retrage din politica si de la conducerea formatiunii. Consilierii generali ai PNG de la Primaria Capitalei ar dori sa intre in PDL, partidul cu care sunt in alianta. Aceasta s-ar extinde, de altfel, la nivel national.

spot_imgspot_img