Val Kilmer candideaza la functia de guvernator

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Actorul american Val Kilmer intentioneaza sa candideze la functia de guvernator al statului american New Mexico, in 2010, calcandu-i astfel pe urme actorului Arnold Schwarzenegger, devenit guvernator al statului California, informeaza telegraph.co.uk.

Val Kilmer a declarat ca intentioneaza sa intre in politica dupa ce al doilea mandat al democratului Bill Richardson in functia de guvernator al statului New Mexico se va incheia.

Celebrul actor american a declarat: „Caut cateva modalitati prin care sa contribui (la binele populatiei, n.r.). Iar daca astfel voi putea sa am o contributie substantiala, atunci voi candida”.

Kilmer, in varsta de 49 de ani, a copilarit in Los Angeles, dar locuieste in New Mexico de mai mult de doua decenii.

El este membru in Partidul Democrat din Statele Unite si l-a sustinut pe Barack Obama in campania prezidentiala din 2008.

Kilmer a marturisit ca, daca va candida, campania lui electorala nu va fi una conventionala. Actorul a marturisit ca a participat deja la mai multe intruniri si ca una dintre marile lui calitati este aceea ca stie sa ii asculte pe oameni.

Printre rolurile importante din cariera lui Val Kilmer se numara cele din filmele „Batman Forever” (1995), „Top Gun” (1986), in care l-a interpretat pe locotenentul Tom „Iceman” Kazansky, si „The Doors”, din 1991, regizat de Oliver Stone, in care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.

spot_imgspot_img