Pentru femei: 5 pasi ca sa fii independenta financiar

Independenta din punct de vedere financiar poate parea – la prima vedere – doar un vis frumos.? Si totusi nu este asa.? In realitate, oricine poate porni pe acest drum si poate ajunge, la un moment dat, la independenta financiara.? Trebuie doar sa stii ce ai de facut si sa ai motivatia si perseverenta de a actiona in mod corespunzator.
Kim Kiyosaki (sotia celebrului Robert Kiyosaki) este autoarea cartii a”Femeie Bogataa”, fiind totodata cunoscuta ca speaker, trainer, investitor si om de afaceri de succes.? Dintr-o perspectiva personala, ea scrie un articol foarte interesant despre independenta financiara si ofera 5 sfaturi pentru a o obtine:

a”5 pasi pe calea educatiei financiare

Sansa pentru independenta financiara iti bate la usa
Femeile au multe oportunitati in ziua de astazi, dar frica le sta deseori in cale. Iata 5 sfaturi de urmat daca vrei sa iti schimbi viata in bine si sa iti incepi calatoria catre independenta financiara:

1. Hotaraste-te ce este important pentru tine
Daca esti dependenta de sotul tau, de un membru al familiei sau de stat, inseamna ca nu detii controlul viitorului tau financiar si al bunastarii tale. Primul pas este sa te decizi daca vrei sa fii dependenta sau independenta.
Daca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *