Peste o suta de pasageri sunt blocati pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Peste o suta de pasageri sunt blocati de o ora pe Aeroportul Henri Coanda din Capitala, in asteptarea unei curse spre Izmir. Oficialii aeroportului nu pot preciza ora la care pasagerii vor fi imbarcati pentru zbor.

Cei aproximativ 150 de pasageri asteapta de o ora sa se imbarce in avionul catre Izmir. Personalul aeroportului a anuntat doar ca aeronava va avea intarziere, insa nu a precizat si cat va dura pana cand pasagerii vor putea parasi aeroportul catre destinatia dorita.

Reprezentantii agentiei de turism, de la care o parte dintre pasageri si-au achizitionat biletele au precizat ca, cel mai probabil, intarzirea aeronavei se va prelungi cu inca doua ore, insa nu isi asuma nicio reponsabilitate pentru cele intamplate.

Se pare ca aceasta intarziere nu este si singura problema cu care s-a confruntat in aceasta dimineata compania care realizeaza aceste curse. Astfel, pe langa cursa catre Izmir, compania avea programate in aceasta dimineata alte doua zboruri, insa ambele au avut intarzieri mari. Pana la aceasta ora, doar una dintre aeronave a decolat de pe aeroportul din Otopeni.

Pasagerii sunt foarte nemultumiti pentru nu i-a informat nimeni despre motivele si durata acestei intarzieri.

spot_imgspot_img