Strugurii reduc efectele fumatului

Strugurii reduc efectele fumatului

Antioxidantii, substante foarte valoroase pentru sanatatea noastra, se gasesc in sucul si in coaja fructelor. Astfel de fructe, folosite ca tratamente pentru diverse afectiuni, sunt strugurii si rodiile.

Fitonutritionistul Eugen Giurgiu mentioneaza ca fumatorii inraiti ar trebui sa urmeze o cura de struguri, deoarece acestia neutralizeaza efectele tutunului.

Strugurii sunt un leac pentru numeroase afectiuni, de la astm, artrite, reumatism, ulcere pana la litiaze. Sucul de struguri este considerat de specialisti a fi un tonic si pentru bebelusii ale caror mame nu au suficient lapte matern.

Potrivit fitonutritionistului Eugen Giurgiu, coaja strugurilor este o importanta sursa de vitamina C si B si de minerale, motiv pentru care aceasta trebuie inclusa in alimentatie.

Coaja uscata si macinata a strugurilor trebuie amestecata cu cereale sau miere la micul dejun, pentru ca infectiile sa ne ocoleasca.

Sucul de rodii este un rival al ceaiului verde si al vinului rosu. Acesta alunga infectiile si previne o serie de afectiuni precum cancerul sau imbatranirea prematura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *