Peugeot a dezvaluit noul model 3008. Cum arata SUV-ul cu tehnologie avansata VIDEO

Prin caracterul spectaculos al noului PEUGEOT i-Cockpit? de ultima generatie, designul de o calitate exceptionala, eficienta arhitecturala optimizata sau echipamentul sau high-tech, noul PEUGEOT 3008 SUV urmareste sa-si afirme de la inceput pozitia de jucator important pe acest segment de piata. Pentru PEUGEOT, modelul 3008 reprezinta emblema noii sale game de SUV-uri, urmand a? fi vedeta standului marcii la urmatorul Salon Auto de la Paris, unde va fi prezentat publicului larg inainte de lansarea internationala.
Aparitia noului PEUGEOT 3008 in segmentul C-SUVIn ultimii ani, toate segmentele pietei SUV au fost in plina expansiune. In cadrul segmentului C-SUV european, in continuare cel mai mare si mai diversificat, vanzarile de autovehicule SUV au crescut de doua ori si jumatate din 2009 – data de lansare a primei generatii PEUGEOT 3008. In prezent, in Europa, luand in calcul toate segmentele, o masina din zece apartine familiei SUV.?O adevarata intruchipare a automobilului modern, statutar, tehnologizat, creator de emotii si placere personala, clasa SUV sporeste prestigiul posesorului si personifica valorile, in pas cu spiritul timpului. Acest autovehicul nu reprezinta doar realizarea dorintei de exprimare personala, ci si dorinta de a demonstra succesul, de a observa reflectia propriilor valori in privirile celorlalti. Un mijloc pe masura dorintelor, clasa SUV reprezinta un concept care si-a depasit scopul – Sport Utility Vehicle – faurindu-si propriul mit: deoarece conducatorii auto de astazi isi doresc senzatii noi la volan; pentru ca timpul petrecut in deplasari devine un timp bogat in experiente, emotii si solidaritate; pentru ca interactiunea cu autovehiculul este intuitiva si senzoriala ca si cum acesta intelege nevoile ocupantilor si se conformeaza acestora; iar interiorul primitor poate fi personalizat asemenea propriei case.
Un design interior care iti taie respiratiaLa intrarea in noul PEUGEOT 3008 SUV aveti sentimentul ca patrundeti intr-o lume surprinzatoare, originala, de o calitate omniprezenta. Spectaculos si avangardist, postul de conducere va atrage imediat atentia. Acest ansamblu coerent si extrem de tehnologic este i-Cockpit-ul? PEUGEOT de ultima generatie, un concept inovator care face istorie in lumea cockpit-urilor auto. Aici, totul pare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *