Pisica alba pentru Steaua, pisica neagra pentru Dinamo

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Steaua a prins vineri, la tragerea la sorti a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor de la Nyon (Elvetia), cel mai usor adversar posibil: Bate Borisov (Belarus) sau Hafnarfjordur (Islanda). Daca trece de Zaglebie, Steaua are drum deschis spre grupele Ligii pentru al doilea an la rand. In schimb, Dinamo a cazut in turul al treilea cu Lazio, primul meci va fi jucat la Roma.

Steaua Bucuresti va juca in compania invingatoarei din meciul Bate Borisov (Belarus) – Hafnarfjordur (Islanda), in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, in cazul in care va trece de Zaglebie Lubin, in turul doi al competitiei, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorti de la Nyon.

Steaua ar urma sa joace primul meci in deplasare, 14/15 august, iar returul la Bucuresti, la 28/29 august.

In turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Steaua joaca in compania formatiei Zaglebie Lubin. Echipa pregatita de Gheorghe Hagi s-a impus in deplasare, cu scorul de 1-0, urmand ca returul sa aiba loc miercuri, 8 august, la Bucuresti.

In prima mansa din turul doi preliminar, Hafnarfjordur (Islanda) a pierdut, pe teren propriu, in fata formatiei Bate Borisov (Belarus), cu scorul de 1-3. Returul va avea loc saptamana viitoare.

Dinamo Bucuresti va juca in compania formatiei italiene Lazio Roma, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorti de la Nyon.

Dinamo va juca primul meci in deplasare, la 14/15 august, iar returul va avea loc, la Bucuresti, la 28/29 august.

spot_imgspot_img