Plan rosu de interventie in judetul Olt, dupa un accident rutier cu sase victime. Cinci oameni au murit, printre care si doi copii de patru si cinci ani

Un grav accident rutier s-a produs, luni, pe DN 65, in zona localitatii Bobicesti din judetul Olt, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.
UPDATE 16.15: Medicii nu au putut sa-i salveze pe cei raniti in accident, Digi24 transmitand ca patru persoane au murit pana acum in pe DN 65. Potrivit jurnalistilor, patru oameni au murit, printre ei aflandu-se si doi copii de patru si cinci ani.?
“Echipajul SMURD de pe elicopter se intorcea din misiune de la Bucuresti. A aterizat sa acorde ingrijiri medicale victimelor aflate in stop cardio-respirator. Din pacate, nu au functionat manevrele de resuscitare. Sunt cinci persoane decedate la fata locului. Soferul autotrenului are mai multe leziuni”, a declarat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.
Autoturismele implicate in accident sunt inmatriculate in judetul Olt, iar cauza probabila a accidentului este explozia unui cauciuc al autotrenului. Soferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele doua autoturisme, potrivit politistilor.??
O persoana a murit in accident iar alti trei oameni sunt in stop …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *