Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, marturii cutremuratoare despre o tentativa de sinucidere: “Am avut un moment de ratacire…”

“Vreau sa spun ca am niste trairi intense, care ma imping catre ganduri aiurea (..) Probabil ca cineva..am avut un moment de ratacire in secunda aceea. Eu am crezut ca se vede numai in filme, dar cand o traiesti, nu mai stii ce vorbesti ce faci, probabil cineva mi-a spus, o asistenta (…) as fi spus ca vreau sa deschid geamul, dar eu nu-mi aduc aminte exact”, a explicat Gales la un post de televiziune.
“Eu nu am privit la televizor, am fost informat, dar nu am privit deloc. Nu mai pot, efectiv, si acum cand o vad pe zana mea, parca imi ard ochii. Eu sunt constient, stiu ce inseamna, dar inima nu vrea sa accepte”.
Cornel Gales a povestit ca cei doi trebuiau sa faca nunta de argint, planuita pe 8 martie, insa a fost prea tarziu.”Trebuia sa facem cununia religioasa. Si am spus la nunta de argint o sa fiti nasii nostri. Discutasem dinainte, nu puteam sa facem in data de 8 martie pentru ca eram in post, si am spus ca facem nunta de argint cu o petrecere, cu prieteni, cu Mirela Boureanu, si n-am mai reusit. Pe 8 martie ii dadeam iaurt cu lingurita si zicea “ba, ce saraci suntem, la nunta de argint mancam iaurt”
“Eu m-am casatorit cu un tren din mers si am ajutat acest tren cat de mult am putut eu, nu i-am tras …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *