PMI lanseaza o versiune imbunatatita a IQOS pentru a oferi un dispozitiv care urmareste nevoile utilizatorilor

Philip Morris International Inc. (“PMI”) (NYSE: PMI), lider mondial in ce priveste inovatii si tehnologii fara fum, lanseaza astazi o versiune care aduce o reinventare majora a IQOS, cea mai avansata alternativa fara fum,ca parte a demersului de a le oferi adultilor care fumeaza din intreaga lume alternative mai bune, bazate pe stiinta, la care acestia pot sa treaca in totalitate.
Aceasta noua lansare presupune doua produse, IQOS 3 si IQOS 3 MULTI, care sunt rezultatul a doi ani de dezvoltare si vin ca raspuns la sugestiile utilizatorilor.

IQOS 3 are un design si functionalitati imbunatatite, fiind un dispozitiv mai sofisticat, mai usor de utilizat si de curatat si cu o autonomie mai mare a bateriei.

IQOS 3 MULTI reinventeaza designul de baza al liniei de produse IQOS, raspunzand uneia dintre cele mai importante solicitari ale utilizatorilor printr-un dispozitiv unic care permite pana la 10 experiente de utilizare fara reincarcare. Designul sau este mai compact, pentru o portabilitate superioara.

Ca toate produsele din gama IQOS, si acestea au la baza cercetare stiintifica solida. Programul nostru de cercetare stiintifica este inspirat de standardele din industria farmaceutica si este aliniat ghidurilor Administratiei pentru Alimente si Medicamente din SUA (FDA). Cercetarile, care includ 10 studii clinice si peste 25 de analize independente ale anumitor elemente din cercetare, sunt in stadiu avansat si indica in mod clar ca IQOS este o optiune mai buna decat tigaretele pentru fumatorii care altfel ar continua sa fumeze si are potentialul de a reduce riscurile in comparatie cu continuarea fumatului pentru aceia care trec exclusiv la IQOS. In tarile in care este comercializat IQOS, intre 70 si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *